Tältä sivulta löydät kootusti kaikki Nyyti ry:n tuottamat verkkotyökalut ja -materiaalit mielenterveyden edistämiseen.
Opi elämäntaitoa -verkkomateriaali
Opi elämäntaitoa -materiaali tarjoaa tietoa, vinkkejä ja välineitä oman hyvinvoinnin ja elämäntaitojen vahvistamiseen. Materiaali sisältäää paitsi monipuolista tietosisältöä hyvinvointiin liittyvistä aihepiireistä myös linkkejä aihepiirejä syventäviin tietopaketteihin ja oivalluksia herätteleviin tehtäviin. Materiaali pohjautuu Nyytin elämäntaitokurssin sisältöihin. Lue lisää >>
Elämäntaitokurssi verkkotyökalu
Tervetuloa matkalle oppimaan kaikille hyödyllisiä elämäntaitoja! Elämäntaitokurssi on tarkoitettu sinulle, joka pohdit hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä kysymyksiä. Voit löytää kurssilta vastauksia mm. kysymyksiin: Mitä minä tarvitsen voidakseni hyvin? Mistä saan voimia arkeeni? Kurssi tehdään itsenäisesti ja sen avulla voit löytää keinoja ylläpitää ja lisätä omaa hyvinvointiasi, itsestäsi välittämistä ja itsetuntemusta. Kurssi perustuu NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI®-konseptiin.
Löydät kurssin Hyvä kysymys -alustalta.
Apua yksinäisyyteen -verkkotyökalu
Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen kehittämä Apua yksinäisyyteen -verkkotyökalu on kehitetty yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Verkkotyökalu pitää sisällään erityisesti vertaistukea eli opiskelijoiden kokemuksia yksinäisyydestä, video- ja äänisisältöjä, harjoitteita, tietoa ja tukea yksinäisyyteen. Voit tutustua maksuttomaan, anonyymiin ja valtakunnalliseen verkkotyökaluun juuri silloin kuin itsellesi parhaiten sopii!
Tästä pääset Apua yksinäisyyteen oma verkkotyökaluun.
Apua ja tukea miesten mielenterveyteen -verkkotyökalu
Miehentila-hankkeen kehittämä on miesten mielenterveyden tueksi tarkoitettu verkkotyökalu. Verkkotyökalu tarjoaa tietoa miesten hyvinvoinnista. Sivuilta lyödät tietoa miesten kokemista haasteista sekä keinoista, jotka ovat auttaneet miehiä jaksamaan vaikeassa elämäntilanteessa. Sivusto sisältää myös harjoituksia, joita voit hyödyntää itsenäisen ajatustyöskentelyn tukena. Sivuston sisällöt perustuvat korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten mielenhyvinvoinnin tukemiseen keskittyvän MiehenTila-hankkeen työhön.