Homo Studiensis

Opiskelijoiden mielenterveys on hätätilassa! Opiskelijoiden psyykkiset vaikeudet ovat olleet jo vuosia nousutrendissä, joita korona-aika ja viimeaikaiset poikkeusolot ovat kärjistäneet. Kasvava joukko opiskelijoista kokee opiskeluajan raskaana ja tulevaisuuden näkymät heikkoina. Inflaation myötä myös opiskelijoiden toimeentuloon liittyvät haasteet ovat voimistuneet, mikä entisestään rasittaa opiskelijoiden jaksamista.

Lahjoittamisen lisäksi on erityisen tärkeää, että aiheesta käydään keskustelua! Älä siis sulje silmiäsi opiskelijoiden hädältä – osallistu keskusteluun jakamalla postauksiamme tai tekemällä omia!

Alta löydät Homo studiensis -materiaalia: somekuvia sekä Homo Studiensis -kuvien yhteydessä käytettävät tunnisteet.

Tunnisteet

#HomoStudiensis #Nyyti #MielelläOnVäliä

Musta suorakaiteen muotoinen pohja, jonka vasemmassa kolmanneksessa Keltainen neliö, jossa piirretty mustavalkoinen silmä, jossa iiriksen vasen puoli on musta ja oikea puoli muodostuu aaltoilevista viivoista. Silmän alla teksti: Pelasta HOMO STUDIENSIS (onnellinen opiskelija) Oikealla puolella on kuvaus Homo studiensis -lajista: Tunnetaan kansanomaisella nimellä onnellinen opiskelija. Alalaji: Homp sapiens. Populaatio: n. 500.000. Piirteet: lajille tyypillistä yksilöllisyys, silti voidaan havaita yleisiä piirteitä, kuten sosiaalisuus, innovaatiokyky ja energisyys. Homo sapiensista lajin erottaa muun muassa reppu ja haalari. Silmät osoittavat usein digitaaliseen päätelaitteeseen tai kirjaan. Pituus keskimäärin 130–210 cm. Levinneisyys: laji on yleinen koko maassa ja lajin edustajia tavataan erityisesti korkeakouluissa. Koronapandemia ja yhteiskunnan kovat vaatimukset ovat ajaneet tämän yhteisöllisen lajin ahtaalle 2020-luvulla. Nyyti ry julisti Homo studiensis (onnellinen opiskelija) -lajin uhanalaiseksi 1.5.2022.

Kuvan tekstit

HOMO STUDIENSIS
Tunnetaan kansanomaisella nimellä onnellinen opiskelija.

  • Alalaji: Homo sapiens
  • Populaatio: n. 500.000
  • Piirteet: lajille tyypillistä yksilöllisyys, silti voidaan havaita yleisiä piirteitä, kuten sosiaalisuus, innovaatiokyky ja energisyys. Homo sapiensista lajin erottaa muun muassa reppu ja haalari. Silmät osoittavat usein digitaaliseen päätelaitteeseen tai kirjaan.
  • Pituus keskimäärin 130–210 cm.
  • Levinneisyys: laji on yleinen koko maassa ja lajin edustajia tavataan erityisesti korkeakouluissa.

Koronapandemia ja yhteiskunnan kovat vaatimukset ovat ajaneet tämän yhteisöllisen lajin ahtaalle 2020-luvulla. Nyyti ry julisti Homo studiensis (onnellinen opiskelija) -lajin uhanalaiseksi 1.5.2022.